تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

درخواست جانسون از غرب؛ به «اوکراین» بیشتر کمک کنید

بوریس جانسون، حمله نظامی روسیه به خاک اوکراین را تجاوز خواند و گفت همانطور که از جنگ دوم جهانی بی سابقه بوده است نباید گذاشت که تجاوز پیروز شود و برای این منظور متحدان اوکراین باید قاطعانه و برای مدت طولانی از کی‌یف حمایت کنند.

کد خبر: ۱۳۲۰۳۶
۱۳:۰۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱

درخواست جانسون از غرب؛ به «اوکراین» بیشتر کمک کنید

دیدارنیوز: بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا خواستار حمایت بیشتر کشور‌های غربی از اوکراین شد.

به اعتقاد بوریس جانسون، اگر متحدان اوکراین نمی‌خواهند شاهد پیروزی «تجاوز» در اروپا باشند، باید مدت طولانی حمایت و ایستادگی کنند.

نخست وزیر بریتانیا حمله نظامی روسیه به خاک اوکراین را تجاوز خواند و گفت همانطور که از جنگ دوم جهانی بی سابقه بوده است نباید گذاشت که تجاوز پیروز شود و برای این منظور متحدان اوکراین باید قاطعانه و برای مدت طولانی از کی‌یف حمایت کنند.

وی در مقاله‌ای که در ساندی تایمز منتشر شد، نوشت: کشور‌هایی که از اوکراین در مواجهه با تهاجم روسیه حمایت می‌کنند باید ضمن حفظ خونسردی و صبر خود، اطمینان حاصل کنند که کی‌یف «استقامت استراتژیک برای بقا و در نهایت پیروزی را خواهد داشت.»

جانسون در این مقاله تاکید کرد: «همه چیز به این بستگی دارد که اوکراین چگونه می‌تواند توانایی برای دفاع از خاک خود را سریعتر از زمانی که روسیه اقدام به تشدید حملات کند، ارتقا بخشد. وظیفه ما این است که به طرف اوکراینی زمان بدهیم.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی