بر اساس تجزیه و تحلیل ۷۰ مطالعه انجام شده از اواسط دهه ۱۹۹۰ مشخص شده زنان باردار که برای مدت زمان طولانی در معرض گرما قرار میگیرند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عوارضی چون زایمان زودهنگام یا مرده زایی هستند.
دیدارنیوز: زنان باردار از قربانیان تغییرات اقلیمی هستند به گونهای که به ازای هر یک درجه سانتیگراد افزایش دما، موارد زایمان زودهنگام یا مرده زایی حدود پنج درصد افزایش پیدا میکند.
گرمای هوا ناشی از تغییرات اقلیمی موجب شده زنان باردار در جنوب پاکستان و میلیونها زن دیگر در سراسر جهان از پیامدهای این بحران در امان نباشند. بر اساس تجزیه و تحلیل ۷۰ مطالعه انجام شده از اواسط دهه ۱۹۹۰ مشخص شده زنان باردار که برای مدت زمان طولانی در معرض گرما قرار میگیرند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به این عوارض هستند.
سیسیلیا سورنسن، مدیر کنسرسیوم جهانی اقلیم و آموزش بهداشت در دانشگاه کلمبیا گفت: تاثیر آشکار گرمایش جهانی بر سلامت زنان به طور بسیار مستند ارائه نشده است. این موضوع تا حدی به این دلیل است که گرمای شدید تمایل به تشدید بیماریهای دیگر دارد.
زنان به طور ویژه در کشورهای فقیر در برابر افزایش دما آسیبپذیر هستند، زیرا بسیاری از آنها چارهای جز کار کردن در دوران بارداری و بلافاصله پس از زایمان ندارند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در ماههای اخیر مناطق جنوب آسیا دچار گرمای شدیدی شده است. به گفته کارشناسان، موج گرمای شدیدی که ماه آوریل پاکستان و هند را فرا گفت، ۳۰ برابر بیشتر احتمال دارد که به دلیل تغییرات آب و هوایی رخ داده باشد. دمای جهانی حدود ۱.۲ درجه سانتیگراد از سطح قبل از صنعتی شدن بالاتر رفته است. با تداوم افزایش دما، انتظار میرود که موج گرمای شدید افزایش یابد.