تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

ورود مجلس به خاموشی‌ها؛ خسارت‌های میلیاردی به صنایع متوقف می‌شود؟

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید با تاکید بر اینکه مجلس به مسئله خاموشی‌ها ورود می‌کند، گفت: به طور کلی این قطعی به صنایع خسارت جدی وارد کرده و خلاف قانون است. ما تذکر لازم را به وزارت نیرو و وزارت نفت داده ایم و قطعا اگر قرار باشد این وضعیت ادامه پیدا کند، مجلس از ابزار نظارتی خود در راستای اجرای قانون استفاده خواهد کرد.

کد خبر: ۱۳۰۰۱۲
۰۹:۵۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

ورود مجلس به خاموشی‌ها با استفاده از ابزار نظارتی

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، گفت: خاموشی صنایع به ویژه صنایع مادر خسارت‌های میلیاردی به همراه داشته هم برخلاف قانون بوده و هم به تولید داخلی ضربه وارد می‌کند.

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای افزایش تولید برق و جلوگیری از قطعی برق در صنایع مادر نظیر فولاد و سیمان، بیان کرد: در قوانینی مربوط به حمایت از تولید، صراحتا تاکید شده که باید در قطعی برق و گاز، صنعت در اولویت آخر باشد. پس نباید در قطعی برق در وهله اول به سراغ صنایع به ویژه صنایع مادر نظیر فولاد و سیمان برویم.

وی افزود: اما متاسفانه در چند سال گذشته که با ناترازی در بین مصرف و تولید برق و گاز و سایر منابع انرژی مواجه شدیم، همواره به سمت فشار بر روی صنایع رفتیم که هم تولید را با مشکل مواجه می‌کند و هم بر روی قیمت‌ها تاثیر گذار است. به عنوان مثال در سال گذشته به دنبال قطعی برق صنایع شاهد افزایش قیمت سیمان بودیم یا در مرحله‌ای با افزایش قیمت فولاد مواجه شدیم.

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این قطعی خسارت گسترده‌ای به صنایع به ویژه صنایع مادر وارد می‌کند. خیلی از دستگاه‌ها در این صنایع زمانی که یکبار خاموش می‌شوند، روشن شدن دوباره آن‌ها بالغ بر چندین میلیارد تومان هزینه دارد. بار‌ها در این زمینه با مسئولان وزارت نیرو صحبت کردیم. اما آن‌ها نیز، چون نسبت به تبعات قطع برق مشترکان خانگی نگران هستند، فشار را بر صنایع وارد می‌کنند.

زنگنه با تاکید بر اینکه مجلس به مسئله خاموشی‌ها ورود می‌کند، گفت: به طور کلی این قطعی به صنایع خسارت جدی وارد کرده و خلاف قانون است. ما تذکر لازم را به وزارت نیرو و وزارت نفت داده ایم و قطعا اگر قرار باشد این وضعیت ادامه پیدا کند، مجلس از ابزار نظارتی خود در راستای اجرای قانون استفاده خواهد کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی