تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آئین تودیع و معارفه مدیرامور برق منطقه یک اهوازبرگزار شد

مدیرعامل برق اهواز درآئین تودیع و معارفه مدیرامور برق منطقه یک گفت: استفاده از رمز ارزهای غیرمجاز آثار زیانباری روی شبکه توزیع برق می گذارد

کد خبر: ۱۲۶۴۳۱
۱۵:۲۵ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

آئین تودیع و معارفه مدیرامور برق منطقه یک اهوازبرگزار شد

 دیدارنیوز | به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق اهواز مدیرعامل این شرکت در آئین تکریم و معارفه مدیراموربرق منطقه یک گفت: اختلاف قیمت برقی که در اختیار همشهریان عزیز قرار می گیرد با قیمت جهانی باعث شده برخی اقدام به استفاده غیرمجاز از برق و دستگاههای رمز ارز نمایندکه این پدیده آثار زیانباری روی شبکه گذاشته و آسیب جدی به وسایل الکترونیکی مردم می زند.

 

عبدالحمیدعباس شیاری افزود: به منظورعبور موفق از پیک تابستان آتی باید از همه ظرفیتها برای تامین برق مطمئن و پایدار جهت رفاه مردم استفاده کرد و در این راستا برخورد جدی با استفاده کنندگان از برق غیرمجاز و رمز ارزهای غیرمجاز و همچنین اجرای برنامه های مدیریت مصرف ضروری است. 

 

 شیاری در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به ضرورت برنامه ریزی به منظور عبور از پیک 1401گفت: همکاران ما باید با آمادگی کامل در مسیر تامین برق مطمئن و پایدار بکوشند و در این راه به مدیریت مصرف و رویت پذیری و کنترل بار توجه جدی نشان دهند.

 

مدیرعامل اهواز با تقدیر از زحمات آرش بندارزاده مدیرسابق اموربرق منطقه یک گفت: مدیریتها امانتهائی هستند که مدت کوتاهی در اختیار ما قرار دارند و از این فرصت باید در مسیر رشد و تعالی ایران اسلامی و خدمت به مردم عزیزکشورمان استفاده کنیم.

 

لازم به ذکر است شعاع عبداوی مدیراموربرق منطقه یک اهواز مدیر امور برق منطقه 2، مدیر اموربرق شهرستان حمیدیه و مدیر امور برق منطقه 5 شرکت توزیع نیروی برق اهواز را درکارنامه خود دارد. روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق اهواز

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها