تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
روس‌ها نمی‌خواهند نفت اضافی وارد بازار شود

هولینگزورث: احیای «برجام» به زمان بیشتری نیاز دارد

مایکل هولینگزورث، استاد علوم سیاسی دانشگاه آلابامای جنوبی با تاکید بر اینکه روس‌ها نمی‌خواهند نفت اضافی وارد بازار شود، گفت: احیای برجام به زمان بیشتری نیاز دارد.

کد خبر: ۱۲۶۲۰۳
۰۹:۴۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱

هولینگزورث: احیای «برجام» به زمان بیشتری نیاز دارد

دیدارنیوز: استاد دانشگاه آلاباما با تاکید بر اینکه احیای برجام به زمان بیشتری نیاز دارد، گفت: با این حال انعقاد توافق هنوز ممکن و محتمل است. طرف‌های درگیر قطعا به دلایل اقتصادی و امنیتی خواهان توافق هستند و شواهد خوبی وجود دارد که نشان می‌دهد متن محکمی در دست تهیه است.

مایکل هولینگزورث، (Michael Hollingsworth) استاد علوم سیاسی دانشگاه آلابامای جنوبی است. حوزه تخصصی او جنگ و تروریسم، روابط بین‌الملل و علوم سیاسی است.

احیای برجام به زمان بیشتری نیاز دارد؛ روس‌ها نمی‌خواهند نفت اضافی وارد بازار شود

او با اشاره به آخرین وضعیت احیای برجام عنوان کرد: در ابتدا مذاکرات به دلیل درخواست‌های روسیه متوقف شد، روسیه دلایل متعددی برای توقف مذاکرات در مورد توافق هسته‌ای جدید داشت. این دلایل هیچ ربطی به امنیت یا اهداف اساسی توافق ندارد، بلکه صرفاً در خدمت منافع روسیه بود. آن‌ها می‌خواهند نفت اضافی وارد بازار نشود. هدف آن‌ها بالا نگه داشتن قیمت نفت برای تحت فشار قرار دادن اروپا در مورد تحریم‌های ناشی از درگیری در اوکراین بود.

هولینگزورث افزود: آن‌ها همچنین می‌خواستند اطمینان حاصل کنند که تجارت نامحدود با ایران، نه به نفع ایران، بلکه به نفع خود به عنوان راهی برای دور زدن برخی از تحریم‌های اعمال شده بر این کشور است. تنش در اوکراین بر روند احیای توافق بی‌اثر نیست، ولی روسیه نقش مهمی در توافق دارد، آن‌ها قرار است همچنین پشتیبانی فنی و سوخت را برای چند رآکتور در ایران فراهم کنند، متأسفانه احیای توافق به زمان بیشتری نیاز دارد که برای طرف‌های اروپایی و ایالات متحده مطلوب نیست. اما در روز‌های اخیر روسیه با ادامه مذاکرت موافقت کرده است.

چین خواهان منطقه‌ای باثبات در خاورمیانه است

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: من معتقدم چینی‌ها با پیشرفت‌هایی که در مورد مذاکرات و توافق احتمالی حاصل شده است، موافق هستند. چین مانند همتایان غربی خود علاقه زیادی به وجود منطقه باثبات در خاورمیانه دارد. پیش از این توافق‌هایی بین دولت‌های چین و ایران وجود داشته است، مانند مشارکت جامع راهبردی، اما به دلیل تحریم‌های ایران مشکلاتی در تجارت وجود داشته است. من معتقدم که هر دو طرف به احتمال زیاد از توافقی که در حال حاضر در حال تنظیم است، حمایت خواهند کرد.

وی گفت: شرایط بین‌المللی پیچیده است و روسیه همچنان با یک محیط بین‌المللی نسبتاً خصمانه روبرو است.

توافق هنوز ممکن و محتمل است

هولینگزورث ادامه داد: من معتقدم توافق هنوز ممکن و محتمل است. طرف‌های درگیر قطعا به دلایل اقتصادی و امنیتی خواهان توافق هستند، شواهد خوبی وجود دارد که متن محکمی در دست تهیه است. من فکر می‌کنم مسائل اصلی باید حل شود، آن‌ها می‌توانند پیش‌نویس توافق‌نامه‌ای را نهایی کنند که برای همه طرف‌ها کارساز باشد و امیدوارم به لغو تحریم‌ها علیه ایران منجر شود و به ایران اجازه دهد به دنبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای باشد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی