تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

دیدار مدیرعامل شركت نفت و گاز اروندان و مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی

کد خبر: ۱۲۶۰۵۳
۲۲:۳۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۱

دیدار مدیرعامل شركت نفت و گاز اروندان و مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی

 دیدارنیوز | به نقل از روابط عمومی شرکت  نفت و گاز اروندان، مورخ 9 فروردین ماه 1401، مهندس عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان و مجتبی یوسفی عضو هیأت رئیسه و نماینده محترم مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در این نشست، با اشاره به رسالت اصلی شرکت در تولید صیانتی از میادین بزرگ نفتی غرب کارون بیان داشت: در حیطه غرب کارون وجود بزرگ ترین میادین نفتی کشور و همچنین مشترک با کشور عراق، مسئولیت شرکت نفت و گاز اروندان را در توسعه و تولید صیانتی و پایدار از این ذخایر ملی را دو چندان کرده است.

مهندس عذاری اهوازی بیان کرد: روند رشد تولید ادامه دارد و امیدواریم با اولویت گذاری هایی که وزارت نفت دولت سیزدهم در غرب کارون در نظر گرفته و جذب سرمایه گذاری های بیشتر در میادین نفتی مشترک و میادینی که هنوز توسعه آنها شروع نشده به افق های روشنی از تولید رسیده و اهداف تولیدی محقق شوند.

ایشان ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این شرکت، از ارکان فعالیت های شرکت نفت و گاز اروندان حفظ محیط زیست و زندگی مسالمت آمیز فعالیت های صنعتی با محیط زیست به ویژه هورالعظیم است و تمامی استانداردها و رویه های زیست محیطی و ایمنی در این خصوص به طور مستمر بروز رسانی و پایش می شوند.

ایشان رویکرد نفت و گاز اروندان را ضمن تولید نفت و گاز توجه ویژه به رفع مشکلات مردم در شهرهای حوزه تاسیسات نفتی دانست و اضافه کرد: اهتمام ویژه ای در کمک به رفع کمبودها در شهرهای پیرامون تاسیسات نفتی همچون خرمشهر، هویزه، شادگان و سوسنگرد در قالب مسئولیت های اجتماعی که از سوی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران تعریف می شود داریم و در این خصوص کارهای خوبی تاکنون انجام شده و قطعا با جدیدت این رویه ادامه پیدا خواهد کرد.

ایشان افزود: از چالش های موجود حفظ و ارتقای نیروی انسانی است، زیرا با توجه به گستردگی مناطق عملیاتی و ستادی شرکت در استان خوزستان کمبودهایی همچون مسکن سازمانی و خدمات رفاهی مناسب جهت پرسنل احساس می شود.

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی