تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دیدار وزیر خارجه پاکستان با امیرعبداللهیان در چین

شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان قرار است در حاشیه نشست همسایگان افغانستان در چین، با وزیر امور خارجه ایران دیدار کند.

کد خبر: ۱۲۵۷۹۲
۱۱:۰۸ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱

دیدار وزیر خارجه پاکستان با امیرعبداللهیان در چین

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد قرار است در حاشیه نشست همسایگان افغانستان در چین، با وزیر امور خارجه ایران دیدار کند.

به نقل از روزنامه پاکستان تودی، شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان قرار است روز سه‌شنبه برای شرکت در نشست وزرای امور خارجه همسایگان افغانستان راهی چین شود و قرار است در حاشیه این نشست با وزرای امور خارجه چند کشور دیدار کند.

قریشی در یک بیانیه گفت، طی سفرش به چین با وزرای امور خارجه روسیه و ایران دیدار می‌کند.

به گفته او، قرار است در این دیدار‌ها درباره مسائل منطقه‌ای و صلح و ثبات منطقه مورد بحث قرار خواهد گرفت و مسائل مربوط به امنیت اقتصادی، روابط دوجانبه و افغانستان بررسی خواهد شد.

وزیر امور خارجه پاکستان می‌گوید، این کشور مایل است روابط خوبی با تمام کشور‌ها برخوردار است و این روابط را بیشتر تقویت خواهد کرد.

بیانیه قریشی در پی این مطرح می‌شود که وزارت خارجه چین روز گذشته اعلام کرد، قرار است چهارشنبه و پنج‌شنبه میزبان سومین اجلاس وزرای امور خارجه کشور‌های همسایه افغانستان باشد که در آن وزرای امور خارجه و نمایندگان ایران، پاکستان، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان حضور خواهند داشت.

امیر خان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه طالبان نیز در استان آنهوئی چین به این نشست ملحق خواهد شد.

پاکستان در سپتامبر ۲۰۲۱ میزبان اولین نشست این گروه بود که به شکل مجازی برگزار شد. دومین جلسه وزاری امور خارجه همسایگان افغانستان نیز ماه بعد در تهران برگزار شد.

وانگ وانبین، سخنگوی وزات امور خارجه چین روز دوشنبه گفت: وضعیت افغانستان در وضعیت مهم گذر از نابسامانی به نظم قرار دارد، این در حالی است که ملت افغانستان با چالش‌های مختلفی از درون و بیرون [کشور]مواجهند که باید با حمایت و یاری بیشتری از سوی دیگر کشور‌ها به آن پرداخته شود.

وزارت امور خارجه چین درباره اهداف این نشست گفت: چین با میزبانی سومین نشست وزرای امور خارجه همسایگان افغانستان امیدوار است اتفاق نظر بیشتری میان همسایگان در زمینه مسئله افغانستان ایجاد شود، درباره روش‌های ایجاد ثبات به اتفاق هم در وضعیت افغانستان و حمایت از ملت افغانستان و کمک‌رسانی به آن‌ها بحث شود و صدای مشترکمان به عنوان همسایگان افغانستان با بقیه جامعه بین‌المللی به اشتراک گذاشته شود. در عین حال، ما از جامعه بین‌المللی انتظار داریم حمایت بیشتری از افغانستان کرده و از آمریکا بخواهد مسئولیت عمده بازسازی اقتصادی را با جدیت تمام بر عهده بگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها