تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمار کرونا امروز ۷ فروردین ۱۴۰۱؛ فوت ۵۰ نفر و شناسایی ۲۲۹۹ بیمار جدید

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۱ نفر رسید. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۸۸ نفر رسید.

کد خبر: ۱۲۵۶۷۱
۱۵:۰۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱

آمار کرونا امروز ۷ فروردین ۱۴۰۱؛ فوت ۵۰ نفر و شناسایی ۲۲۹۹ بیمار جدید

دیدارنیوز: بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۵۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۱ نفر رسید.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۷ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۸۲ نفر از آن‌ها بستری شدند.

به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۸۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۸۵۴ هزار و ۸۱۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

همچنین یک هزار و ۵۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۹ میلیون و ۱۷۶ هزار و ۱۵۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها