تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی:

نیشکر پیشگام در مصرف بهینه انرژی است

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این شرکت را پیشگام در مصرف بهینه انرژی دانست.

کد خبر: ۱۲۴۳۵۶
۱۳:۴۰ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

نیشکر پیشگام در مصرف بهینه انرژی است

دیدارنیوز| دکتر عبدعلی ناصری این سخن را امروز دوشنبه (۱۶ اسفندماه) در سمینار بهینه‌سازی تولید و مصرف انرژی در کارخانجات شکر بیان کرد و گفت که اقدامات موثری در راستای کاهش مصرف گاز و برق در این این صنعت انجام شده است.

به گفته ناصری، مجموعه اقدامات صنعت توسعه نیشکر در راستای مصرف بهینه انرژی، این شرکت را در ردیف صنایع سبز قرار داده است.

وی در ادامه به طرح گازسوز کردن کامل کوره‌های بخار کارخانه‌های شکر اشاره کرد و افزود: کشت و صنعت فارابی اولین شرکتی بود که این طرح را اجرایی کرد و پس از آن در سایر کشت و صنعت‌ها اجرا شد و طی آن برای اولین بار، سوخت گازوئیل از چرخه راه‌اندازی بویلرها حذف شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به اثرات محیط‌زیستی اجرای این طرح در صنعت نیشکر اشاره کرد و حذف کامل سوخت گازوئیل در چرخه کارخانه شکر را قدمی مهم در مصرف بهینه انرژی و اهداف محیط‌زیستی دانست.
به گفته ناصری، گاز به دلیل احتراق کامل، نسبت به گازوئیل از آلایندگی کمتری برخوردار است و همچنین به دلیل آلایندگی کمتر، سبب افزایش راندمان حرارتی و افزایش طول عمر بویلرها نیز می‌شود.

ضرورت جلوگیری از اتلاف انرژی در صنعت نیشکر

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود راه‌اندازی ۲۲ دیزل ژنراتور را دستاورد دیگر صنعت نیشکر در مصرف بهینه انرژی عنوان کرد و بیان داشت: با راه‌اندازی ۲۲ دیزل ژنراتور در کمتر از دو ماه در کشت و صنعت‌های نیشکری و شرکت خمیرمایه و الکل رازی، با تولید ۳۳ مگاوات برق، موفقیتی مهم در تولید پایدار و جبران کمبود برق در تابستان برداشته شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ادامه بر ضرورت جلوگیری هر چه بیشتر از اتلاف انرژی تاکید کرد و گفت: باید به صورت مستمر به دنبال یافتن راهکارهای کاهش مصرف انرژی بود.

سمینار بهینه‌سازی تولید و مصرف انرژی در کارخانجات شکر با حضور مدیران عامل، معاونین کشاورزی و صنعت کشت و صنعت‌ها و صنایع جانبی، مدیران صنعت و کشاورزی و کارشناسان صنعت نیشکر از سوی جمعیت علمی فن‌آوری نیشکر ایران در سالن آمفی تئاتر کشت و صنعت حکیم فارابی برگزار شد.

این سمینار یک روزه، به منظور بررسی میزان انرژی مصرفی و راهکارهای کاهش آن در کارخانجات نیشکر برگزار شد و بیش ۱۵۰ نفر از متخصصین نیشکر حضور یافتند.

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی