تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
در گفتگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس مطرح شد

لندن بدهی‌های معوق خود به ایران را پرداخت می‌کند

لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس در این گفتگوی تلفنی ضمن مرور آخرین وضع مناسبات دوجانبه و گفتگو‌ها در وین، نقطه نظرات لندن در این خصوص را تشریح کرد.

کد خبر: ۱۲۲۰۳۸
۰۸:۵۵ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

لندن بدهی‌های معوق خود به ایران را پرداخت می‌کند

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان و وزیر امور خارجه انگلیس در خصوص آخرین وضع گفتگو‌ها در وین، موضوعات دوجانبه و برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک از جمله اوضاع افغانستان و یمن تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه، خانم لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس در این گفت وگوی تلفنی ضمن مرور آخرین وضع مناسبات دوجانبه و گفتگو‌ها در وین، نقطه نظرات لندن در این خصوص را تشریح کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس روابط رو به رشد میان انگلیس و جمهوری اسلامی ایران را تامین کننده منافع دو کشور دانست.

وی ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک این کشور بتواند بدهی‌های معوق خود به ایران را پرداخت نماید.

لیز تراس همچنین به همکاری انگلیس و سازمان ملل متحد برای کمک رسانی به مردم افغانستان اشاره و از نقش و همکاری موثر ایران در این راستا تقدیر کرد.

حسین امیرعبداللهیان نیز در این گفت وگوی تلفنی با اشاره به سفر معاون رییس جمهوری کشورمان برای شرکت در اجلاس آب و هوایی گلاسکو و وبینار مشترک گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور و درخواست سفر هیات انگلیس به تهران، روند مناسبات دو کشور را مثبت ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نزدیک شدن در مرحله حساس و مهم مذاکرات وین، لزوم جدیت و مسؤولیت پذیری طرف‌های مذاکره کننده با ایران را مورد تاکید قرار داد و رسیدن به این مرحله از گفتگو‌ها را بیش از هر چیز، ناشی از رویکرد منطقی و نیز ابتکار عمل طرف ایرانی دانست.

وی بر لزوم توافق دسته جمعی میان همه طرف‌های مذاکره کننده بر سر متن واحد و ضرورت لحاظ شدن مطالبات مشروع جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

امیرعبداللهیان اوضاع انسانی در یمن و افغانستان را بحرانی خواند.

وی ضمن تشریح موضع اصولی جمهوری اسلامی در قبال افغانستان، تشکیل دولت فراگیر در آن کشور را حائز اهمیت خواند و بر کمک رسانی فوری جامعه جهانی به مردم این کشور تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این گفت وگوی تلفنی، با اشاره به وخامت شرایط انسانی در یمن، ابراز امیدوار کرد که انگلیس به وظایف خود برای پایان دادن به فاجعه انسانی ناشی از تداوم تجاوز و جنگ در یمن عمل کند.

وزیر خارجه انگلیس شهادت سفیر کشورمان در یمن را تسلیت گفت.

برچسب ها: امیرعبداللهیان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی