تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

اتوبوس‌خوابی نتیجه کدام تفکر است؟

محمدصالح جوکار معتقد است پدیده اتوبوس‌خوابی و بی‌آرتی خوابی موضوعی نیست که یک شبه یا یک ساله اتفاق افتاده باشد بلکه در سالیان گذشته هم شاهد چنین موضوعاتی در سطح شهر بوده‌ایم.

کد خبر: ۱۱۸۳۶۶
۰۸:۲۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۰

محمدصالح جوکار

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس با اشاره به پدیده اتوبوس‌خوابی گفت: سالیان گذشته مخصوصا در ۸ سال گذشته مدیریت‌هایی بر سر کار بوده که باعث به وجود آمدن چنین پدیده‌هایی در سطح شهر شده است.

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، درباره پدیده اتوبوس‌خوابی و بی‌آرتی خوابی اظهار داشت: نکته مهمی که در اینجا وجود دارد این است که بحث اتوبوس خوابی و بی آرتی خوابی یا امثالهم موضوعی نیست که یک شبه یا یک ساله اتفاق افتاده باشد بلکه در سالیان گذشته هم شاهد چنین موضوعاتی در سطح شهر بوده ایم.

وی ادامه داد: این موضوع نشان دهنده آن است که سالیان گذشته مخصوصا در ۸ سال گذشته مدیریت‌هایی بر سر کار بوده است که باعث به وجود آمدن چنین پدیده‌هایی در سطح شهر شده است.

رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس گفت: این موضوعات را نباید به مدیریت کنونی شهری نسبت داد؛ زیرا این اتفاقات که اکنون نمایان شده نتیجه مدیریت‌های سالیان گذشته بوده است. از این رو شهرداری و شورای شهر تهران باید بررسی‌های لازم را انجام دهند که ابتدا دریابند این مشکلات از کجا نشأت گرفته است و ثانیاً راه حلی برای آن پیدا کنند.

جوکار با بیان اینکه نسبت دادن این پدیده‌ها به مدیریت فعلی کوته فکری است، تصریح کرد: بعد از دفاع مقدس تفکری در راس کشور قرار گرفت که آن تفکر، یک تفکر سرمایه‌داری بود. آن‌ها معتقد بودند که کشور بدین وسیله توسعه پیدا می‌کند، اما عدالت را در آن نادیده گرفتند که این موضوع نیز حتی مورد اعتراض رهبر معظم انقلاب هم واقع شد.

وی افزود: همین تفکر باعث شد که خیلی از مردم زیر چرخ‌های توسعه له شوند؛ زیرا نبود عدالت باعث شد که این قشر از جامعه نتواند خود را هماهنگ با این چرخ توسعه کنند. حتی این تفکر در هشت سال گذشته نیز دوباره در راس قدرت قرار گرفت که باعث شد بیش از بیش اقشار کم درآمد ضعیف‌تر شوند. این تفکر همان تفکر لیبرالی و غربی است که فقط توجه برروی سرمایه‌داران دارد تا آسیب دیدگان اجتماعی.

منبع: فارس
برچسب ها: اتوبوس خوابی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی