تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

هدایت پرحاشیه کمدین‌ها در «خنداننده‌شو»

حضور نفرات اول و دوم مسابقه «خنداننده‌شو ۱ و ۲» به عنوان مربی شرکت‌کنندگان فصل ۳، چه تاثیری در کیفیت اجرا‌ها داشته است؟

کد خبر: ۱۱۷۵۶۵
۱۰:۰۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۰

هدایت پرحاشیه کمدین‌ها

دیدارنیوز ـ پنج شنبه‌شب رقابت ۲۰ شرکت‌کننده «خنداننده‌شو ۳» در مرحله اول به پایان رسید. ۱۲ شرکت‌کننده در انتظار آرای مردم هستند و چهار شرکت‌کننده با رای داوران، به مرحله بعد رفتند. یکی از اتفاقات جدید در فصل سوم، حضور فینالیست‌های دو فصل قبلی مسابقه به عنوان مربی شرکت‌کنندگان «خنداننده‌شو ۳» است. غیر از یزدان فتوحی که با مجموعه «خنده بازار» شناخته می‌شود، سه مربی دیگر مجید افشاری، میثم درویشان‌پور و ابوطالب حسینی، از فینالیست‌ها و برندگان «خنداننده‌شو ۱و ۲» هستند. حضور آنان به عنوان مربی، چه تاثیری در کیفیت اجرا‌های شرکت‌کنندگان داشته است؟

سوژه‌های تکراری

فائزه جمشیدی آخرین شرکت‌کننده شب پایانی مرحله اول «خنداننده‌شو»، برای اجرای خود دست روی موضوع تکراری و کلیشه‌ای خواستگاری گذاشته بود و استندآپش درباره کمبود خواستگار و خواستگار‌های فراری از خانه‌شان بود. اجرای او نتوانست نظر مثبت داوران را جلب کند و مورد انتقاد قرار گرفت. امیرمهدی ژوله استندآپ این شرکت‌کننده را «ضد زن» دانست و رامبد جوان هم انتقاد مشابهی به اجرای او داشت. آن چه از عموم واکنش‌های مخاطبان در فضای مجازی برمی‌آید، آنان نیز با داوران موافق بوده‌اند. در شب سوم مسابقه هم امیرمهدی ژوله اجرای یکی از شرکت‌کنندگان را به دلیل استفاده از سوژه تکراری شوخی با والدین و فامیل، مورد انتقاد قرار داد و اشاره کرد که این مشکل بسیاری از اجرا‌ها بوده است.

انتخاب نامناسب مربیان

به نظر می‌رسد کیفیت ضعیف سوژه و شوخی‌های بعضی از اجرا‌ها در «خنداننده‌شو ۳»، بی‌ارتباط با انتخاب مربیان نبوده است. در فصل اول «خنداننده‌شو»، رامبد جوان، شقایق دهقان، اشکان خطیبی و حسن معجونی به عنوان مربی، شرکت‌کنندگان را هدایت کردند و داوری مسابقه را نیز برعهده داشتند. در فصل دوم مسابقه، علاوه بر جوان و خطیبی، پانته‌آ بهرام و فرهاد آییش به عنوان مربی و داور به «خنداننده‌شو» اضافه شدند، اما در فصل سوم، هدایت شرکت‌کنندگان به فینالیست‌ها و نفرات اول و دوم «خنداننده‌شو ۱ و ۲» سپرده شده. هرچند که در دو فصل قبلی مسابقه هم شاهد اجرا‌های ضعیف و ایراد‌هایی بودیم، اما بی‌شک هدایت شرکت‌کنندگان توسط مربیانی که داور نیز بودند، متناسب با ملاک و معیار‌های خود و تعریف‌شان از استندآپ، در کیفیت متن، شوخی‌ها و انتخاب سوژه تاثیر مثبتی داشت. به نظر می‌رسد انتخاب نامناسب مربیان در فصل سوم «خنداننده‌شو ۳»، باعث شده بسیاری از شوخی‌ها و سوژه‌ها در مرحله اول مسابقه، داوران را غافلگیر نکند و توقعات مخاطب نیز به اندازه کافی برآورده نشود. می‌دانیم که در اجرای یک استندآپ، نمی‌توان ۱۰۰ درصد نتیجه را خوب یا بد متعلق به عملکرد مربی دانست و عوامل مختلفی دخیل هستند، اما طبیعتا نمی‌توان سهم آن را نیز منکر شد.

برچسب ها: خندوانه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی