تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

عقد تفاهمنامه تشکیل اکیپ غواصی ناحیه جنوب غرب صنعت آب و برق در اهواز

کد خبر: ۱۱۷۴۸۴
۱۸:۱۴ - ۰۸ دی ۱۴۰۰

عقد تفاهمنامه تشکیل اکیپ غواصی ناحیه جنوب غرب صنعت آب و برق در اهواز

دیدارنیوز خوزستان:جلسه عقد تفاهمنامه آموزشی غواصی صنعتی جنوب و حنوب غرب صنعت آب و برق کشور به میزبانی این شرکت برگزار شد.

این جلسه که با حضور سید اعتضاد مقیمی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، سواعدی مدیرکل فنی و حرفه ای خوزستان، رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، رئیس مرکز غواصی وزارت نیرو، حسین زاده دبیر شورای ورزش وزارت نیرو، سرپرست برق اهواز و جمعی از مدیران و معاونین این شرکت در ستاد مرکزی برق اهواز برگزار شد.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در این جلسه با تسلیت ایام سوگواری بانوی دو عالم (س) و گرامیداشت یاد و نام سردار سلیمانی گفت: آخرین منطقه که خوشبختانه مقرر شد اکیپ غواصی آن تشکیل شود منطقه جنوب و جنوب غرب کشور می باشد و استانهای خوزستان ابلام و کرمانشاه در آن قراردارند ولی بحثی که بصورت خاص بامرکز آموزش فنی و حرفه ای در ماهشهر دنبال می کنیم که یک مرکز تخصصی غواصی صنعتی و ظاهرا تنها مرکز غواصی صنعتی نیز می باشد که قرار است همکاران در آن اموزش ببینند.

سید اعتضاد مقیمی افزود: هدف مورد نظر ما استفاده از ظرفیت این مرکز برای آموزش غواصان چهارناحیه دیگر کشور نیز می باشد و آموزشهای آنها در مرکز ماهشهر برگزار می شود.

در ادامه این جلسه سواعدی مدیرکل فنی و حرفه ای استان خوزستان با اشاره اهمیت توسعه انسانی و آمادگی این مجموعه برای برگزاری دوره های مختلف اموزشی گفت: توجه به مباحث توسعه منابع انسانی خصوصا آموزش کارکنان موضوع بسیار مهمی است و فنی حرفه ای پیش قدم برگزاری دوره های مختلف است.

وی افزود: آموزش غواصی یکی از دوره های پرمخاطره و مهم است که اجرای آن نیازمند برنامه ریزی دقیق است و مراکز آموزشی فنی و حرفه ای خوزستان و خصوصا مرکز تخصصی ماهشهر این امادگی را برای همکاری دارد.

در بخش دیگری از این جلسه چهل امیرانی رئیس اکیپ مرکزی غواصی وزارت نیرو گفت: مقرر شده این دوره آموزشی در سطح یک و دو برگزار شود و این دوره های آموزشی به منظور آموزش تخصصی و همچنین اخذ گواهینامه های فنی و تخصصی انجام می گیرد

وی افزود: این دوره های در دو مرحله عمومی و غواصی برگزار می شود و گروهها در این دوره ها آموزشهای لازم را زیر نظر کارشناسان تخصصی فرا می گیرند و کلیه عملیاتهای تخصصی غواصی توسط این گروههای انجام خواهد شد.

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات