تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش کیست؟

بعد از رای نیاوردن مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، یوسف نوری امروز صبح از طرف ابراهیم رئیسی جهت احراز این سمت به مجلس معرفی شد. این گزارش کوتاه نگاهی دارد به سوابق و برخی اظهار نظرهای یوسف نوری.

کد خبر: ۱۱۴۵۲۰
۱۳:۵۸ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰

یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

دیدارنیوز: صبح امروز (۲۶ آبان) یوسف نوری به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم از سوی حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

یوسف نوری، فارغ‌التحصیل مراکز تربیت معلم، ارشد مدیریت آموزشی و دکتری گردشگری کودک از دانشگاه علامه طباطبایی است. وی سوابقی همچون مدیریت مرکز نیروی انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش، مدیرکل بودجه آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش تهران و ایلام را در کارنامه دارد. وی از مدیران نزدیک به حمیدرضا حاجی‌بابایی و علیرضا علی‌احمدی، وزرای پیشین آموزش و پرورش است.

زندگینامه و سوابق یوسف نوری، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش + تصاویر

براساس گزارشات، نوری از چند ماه پیش با حمایت برخی از تشکل‌های معلمی، در کنار مسعود فیاضی جهت تصدی این پست پیشنهاد شده بود و هم‌اکنون پس از عدم اعتماد مجلس شورای اسلامی به فیاضی، وی به عنوان گزینه جدید تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی شده است. وی پیش از این جلسات تخصصی در خصوص امور این وزارتخانه با رئیس‌جمهور داشته است.

زندگینامه و سوابق یوسف نوری، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش + تصاویر

نوری که از بدنه وزارت آموزش و پرورش است. وی پیش از این در گفت‌وگویی اظهار کرده بود: «اگر امروز از فرصت فضای مجازی در امر آموزش استفاده نکنیم از همه نظر از دنیا عقب می‌مانیم. ما باید برای فناوری اطلاعات در امر آموزش نمره بگذاریم تا جدی گرفته شود. اما متأسفانه هر جا کسری بودجه می‌آوریم، از اعتبار محل تأمین چنین طرح‌هایی می‌زنیم.»

وی درباره طرح تبلت دانش‌آموزی گفته بود: «دنیا به سمت فناوری همراه پیش رفته است و برای همین دانش آموزان خیلی دوست ندارند در کارگاه از کامپیوتر استفاده کنند بلکه دوست دارند در لحظه معلم در تبلت تکلیفی را انجام دهد و با یک نرم‌افزار کنترلی در مدرسه معلم آن تکلیف را با کلاس به اشتراک بگذارد. ما این طرح را با پیوست فرهنگی‌اش نوشتیم و ارائه دادیم. به‌صورت آزمایشی هم در تهران انجام شد، اما با تغییر مدیریت آن طرح متوقف شد.»

نوری با اشاره به طرح مدرسه هوشمند نیز بیان کرده بود: «منظور از طرح هوشمندشدن مدارس این نیست که صرفاً با آمدن تکنولوژی، مدرسه، هوشمند می‌شود بلکه بحث بر سر این است که با استفاده از تکنولوژی بتوانیم سرعت یادگیری و عمق یادگیری را افزایش دهیم. واقعیت این است که سرعت انتقال داده‌ها از طریق تصویر بسیار بیشتر و اثرگذارتر است و بار‌ها گفته‌اند تأثیر یک عکس گاه از هزاران کلمه بیشتر است. پس منظور این است که ما از این تکنولوژی که یک بعد ما را در آموزش فراتر می‌برد، استفاده کنیم تا آموزش بیشتر در ذهن دانش آموزان نقش ببندد. منظور از طرح هوشمندشدن مدارس این نیست که صرفاً با آمدن تکنولوژی، مدرسه، هوشمند می‌شود بلکه بحث بر سر این است که با استفاده از تکنولوژی بتوانیم سرعت یادگیری و عمق یادگیری را افزایش دهیم. ما سال ۸۹ مطالعه این موضوع را آغاز کردیم و در سال ۹۰ مطالعه به سرانجام رسید و سال ۹۱ طرح بیرون آمد. کل فرآیند در یک سند به نام هوشمندسازی مدارس تعریف شد؛ اما عمر مدیریتی در این کشور که تمام می‌شود، برخی طرح‌ها هم به اتمام می‌رسد.»

منبع: آنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی