تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رئیس دستگاه حفاری 52 فتح:

موفقیت کارکنان در صنعت حفاری منوط به داشتن مهارت‌ فنی، دانش تخصصی وعلاقه مندی به کار است

رئیس دستگاه حفاری خشکی 52 فتح شرکت ملی حفاری ایران موفقیت و پیشرفت کارکنان در صنعت حفاری را منوط به داشتن مهارت‌ فنی، دانش تخصصی وعلاقه مندی به کار عنوان کرد.

کد خبر: ۱۱۳۴۴۵
۱۶:۰۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰

موفقیت کارکنان در صنعت حفاری منوط به داشتن مهارت‌ فنی، دانش تخصصی وعلاقه مندی به کار است

دیدارنیوز خوزستان:کمیل بابایی با اشاره به توانمندی فنی و تخصصی کارکنان در راندمان کار و افزایس بهره وری سازمان گفت: هم افزایی ، همکاری مستمر و ارتباط نزدیک میان کارکنان عملیاتی زمینه تبادل تجربه و رشد و تعالی شرکت را فراهم می آورد.

وی که با 35 سال سن از جمله روسای جوان و موفق این شرکت است، افزود: تحصیلات مرتبط با شغل، مدیریت و هدایت دستگاه های حفاری در میادین مختلف نفتی و گازی فرصت رشد و ارتقاء دانش و مهارت های شغل را برای روسای دکل ها فراهم می آورد.


وی حفاری در میادین نفتی و گازی اهواز، آغاجاری، پازنان، رگ سفید، رامین، منصوری، مارون و کوپال توسط دستگاه های 20، 85، 75، 50 و 52 فتح را از سوابق کاری خود عنوان و اظهارکرد: پیشرفت سازمان نیازمند نیروی کار متخصص است که خودشان را با شرایط کار حفاری در میادین مختلف سازگار کند و مهارت‌های مورد نیاز برای موفقیت را به دست آورند.

رئیس دستگاه حفاری 52 فتح پیرامون عملکرد این دکل گفت: این دستگاه از سال 78 به ناوگان شرکت پیوست و تا کنون حفر 66 حلقه چاه نفت و گاز با متراژ 65 هزار205 متر را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی