تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

رتبه برتر شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در ارزیابی سازمان استخدامی کشور

شرکت شهرک های صنعتی خوزستان بر اساس ارزیابی سازمان اداری و استخدامی کشور برترین شرکت شهرک های صنعتی کشور معرفی شد.

کد خبر: ۱۱۳۳۵۱
۱۹:۳۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

رتبه برتر شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در ارزیابی سازمان استخدامی کشور

دیدارنیوز خوزستان:اخلاق محمدیان مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان با اشاره به دریافت گزارش ارزیابی عملکرد شرکت شهرک های صنعتی استان، اظهار کرد: براساس اعلام دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صمت و براساس ارزیابی سازمان اداری و استخدامی کشور، شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برترین شرکت شهرک‌های صنعتی کشور معرفی شد.

وی افزود: سازمان اداری و استخدامی کشور، عملکرد شرکت‌های شهرک‌های صنعتی را در ۵ محور شامل کل امتیاز شاخص‌های عمومی و اختصاصی، امتیاز به تفکیک شاخص های اختصاصی، امتیاز به تفکیک شاخص های عمومی، امتیاز به تفکیک محورهای شاخص‌های عمومی و امتیاز به تفکیک زیر شاخص‌های عمومی بررسی کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: توجه به جذب سرمایه‌گذار و فراهم کردن بسترهای مطلوب سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی و همچنین تلاش برای بازگشت به تولید واحدهای راکد از جمله مواردی است که در شرکت شهرک های صنعتی خوزستان مورد توجه است.

محمدیان ادامه داد: نگاه ویژه به شرکت های دانش بنیان، رفع موانع تولید، پیگیری رفع مشکلات و مطالبات واحدهای تولیدی استان، فعالیت کلینیک صنعت برای عارضه یابی واحدهای تولیدی و... از دیگر اقدامات شرکت شهرک های صنعتی خوزستان برای حل مشکلات تولید و توجه به این مهم است.

وی افزود: در استان خوزستان ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی و حدود ۱۰ هزار هکتار زمین صنعتی وجود دارد و حدود ۴ هزار و ۳۶ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌ های صنعتی خوزستان منعقد شده است که از این میزان، یک هزار و ۷۷۳ واحد صنعتی به بهره‌برداری و چرخه تولید رسیده‌اند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: از یک هزار و ۷۷۳ واحد صنعتی و تولیدی خوزستان، یک هزار و ۳۷۹ واحد فعال و ۳۹۴ واحد تولیدی و صنعتی نیز غیر فعال هستند.

بر اساس ارزیابی سازمان اداری و استخدامی کشور شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان موفق به کسب جایگاه نخست برترین شرکت شهرک‌های صنعتی در کشور شد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی