تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

سازمان جهانی بهداشت: لزوم دریافت دز سوم برای افراد واکسینه شده با سینوفارم

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) از تزریق دُز سوم واکسن کروناویروس به افرادی با سیستم ایمنی ضعیف حمایت کردند.

کد خبر: ۱۱۱۳۹۴
۱۰:۳۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

دز سوم برای واکسینه شده ها با سینوفارم

دیدارنیوز ـ گروه مشاوران واکسن سازمان جهانی بهداشت توصیه کردند: افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند باید دُز سوم واکسن‌های کووید-۱۹ را که مورد تایید این سازمان است، دریافت کنند.

کارشناسان این سازمان همچنین اظهار داشتند: افراد بالای ۶۰ سال که با دریافت واکسن‌های سینوواک و سینوفارم به طور کامل در برابر کرونا واکسینه شده اند، باید سومین دُز واکسن را تزریق کنند.

گروه مشاوران راهبردی از متخصصان ایمن سازی (SAGE) تاکید کرد که تزریق دُز تقویتی برای کل جمعیت توصیه نمیشود و این درحالیست که در حال حاضر برخی از کشور‌ها اقدام به این کار کرده اند.

سازمان جهانی بهداشت خواهان توقف تزریق دُز سوم برای عموم مردم تا پایان سال است چرا که مردم کشور‌های فقیر برای دریافت اولین دُز واکسن در اولویت هستند.

هدف این سازمان مبنی بر واکسیناسیون کامل ۱۰ درصد از جمعیت هر کشور تا پایان ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) در ۵۶ کشور محقق نشد. هرچند، تقریبا ۹۰ درصد کشور‌های پردرآمد به این هدف دست پیدا کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی