تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا برای افراد واجد شرایط

ایرج خسرونیا، رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: تزریق واکسن آنفلوآنزا در دوران کنونی با توجه به همه‌گیری کرونا برای افراد واجد شرایط از جمله کودکان، بیماران سرطانی و خاص و افراد بالای ۵۵ سال ضروری است.

کد خبر: ۱۰۹۷۵۰
۱۱:۴۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰

ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا

دیدارنیوز ـ ایرج خسرونیا، رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران افزود: افراد واجد شرایط با فاصله زمانی ۲۰ روز از تزریق واکسن کرونا، می‌تواند واکسن آنفلوآنزا را نیز بزنند و مشکل و عوارضی در سیستم ایمنی بدن آن‌ها بوجود نمی‌آید و با تزریق این دو نوع واکسن متمایز ایمنی ایجاد می‌شود.

وی اظهار داشت: بسیاری از افراد جامعه نیازی به مصرف واکسن آنفلوآنزا ندارند و مصرف این واکسن در کودکان و افرادی است که نقص ایمنی داشته یا بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم دارند همچنین بیماران سرطانی نیز می‌توانند جهت افزایش ایمنی بدن در برابر سرماخوردگی از این واکسن استفاده کنند.

خسرونیا ادامه داد: واکسن‌های کرونا از مکانیسم بسیار متفاوتی برای ایمن کردن افراد نسبت به واکسن آنفلوآنزا استفاده می‌کنند و نباید هر دو واکسن همزمان تزریق شود و فاصله زمانی ۲۰ روز باید رعایت شود و این واکسن‌ها نمی‌توانند اثر یکدیگر را خنثی کنند.

این متخصص داخلی تصریح کرد: شایع‌ترین عوارض جانبی واکسن آنفلوآنزا شامل درد یا قرمزی در محل تزریق، سردرد، تب، حالت تهوع، درد‌های عضلانی و خستگی است، این علائم با شایع‌ترین عوارض جانبی واکسن‌های کرونا هم‌پوشانی زیادی دارد. اما بیشتر عوارض جانبی هر دو واکسن خفیف هستند و ظرف یک یا دو روز از بین می‌روند.

بررسی‌های جهانی نشان می‌دهد تزریق سالانه واکسن آنفلوانزا، خطر سکته مغزی و ترومبوز سیاهرگی عمقی ناشی از ویروس کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد و بیماران مبتلا به کرونا که واکسن آنفلوانزا زده بودند کمتر به اورژانس مراجعه کردند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

به تازگی چندین مطالعه نشان داده که واکسن آنفلوانزا ممکن است بتواند از افراد در برابر کووید-۱۹ محافظت کند و سلاحی ارزشمند برای مبارزه با همه‌گیری باشد.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۸۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۲۴ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۴۹ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۵۰۴ دُز رسید.

کرونا اوایل اسفند ۹۸ در ایران شیوع یافت و موج پنجم کرونا که از ابتدای تیر ماه از جنوب آغاز شد و به مرکز کشور رسید.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی