تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

لاپورتا یک رئیس بی‌فایده و ترسناک است

ستاره سابق تیم ملی هلند به انتقاد شدید از رئیس باشگاه بارسلونا پرداخت و از رونالد کومان دفاع کرد.

کد خبر: ۱۰۹۶۸۲
۱۹:۳۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰

لاپورتا

دیدارنیوز -  یک تساوی بدون گل در زمین کادیز و ارائه نمایشی ناامیدکننده از بارسا کافی بود تا شایعات اخراج رونالد کومان بیش از پیش به گوش برسد. خوان لاپورتا رئیس بارسا از دو روز پیش در کادیز حضور داشت و صبح امروز همراه کاروان بارسا این شهر را ترک کرد.

لاپورتا  دو روز پیش در جریان یک مصاحبه به ال چیرینگیتو گفته بود که صبر او نیز حدی دارد ولی شکست برابر کادیز نیز آینده رونالد کومان را تهدید نخواهد کرد. او تاکید داشت که اگر نیاز به تصمیم قاطعی باشد، این کار را انجام می دهد و هیچ مانع اقتصادی و فنی در این راه وجود نخواهد داشت. در واقع لاپورتا اطمینان دارد که مشکلی برای پرداخت غرامت 6 میلیون یورویی به مربی هلندی وجود ندارد و چنانچه نیاز باشد، او را برکنار خواهد کرد.

یان بوسکامپ ستاره سابق تیم ملی هلند که در جام جهانی 1978 عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد، در مورد لاپورتا به دی تلگراف گفت:« معتقدم لاپورتا از نوع رئیس های بی فایده است و مشخصا کومان مربی موردنظر او نیست. کومان را بارتومئو انتخاب کرد و لاپورتا نیز به او اجازه ادامه کار داد.

اگر جای کومان باشم، به لاپورتا می گویم که از بارسا می روم، هرچند به شخصه دوست ندارم کومان چنین تصمیمی بگیرد. لاپورتا منتظر است تا کومان خودش استعفا بدهد و از نظر من انسان ترسناکی است. اینکه چنین علنی سرمربی خودت را در رسانه ها بکوبی، واقعا جیرت انگیز است. هر دو روز یک‌بار شایعه ای جدید در مورد کومان مطرح می شود و اینطور نمی توان ادامه داد.»

منبع: ورزش 3
برچسب ها: بارسلونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان