تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تاکید اتحادیه اروپا بر گسترش همکاری مشترک با شورای همکاری خلیج فارس

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر تعمیق روابط و گسترش همکاری‌های مشترک میان این اتحادیه و کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۹۴۸۶
۱۰:۰۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰

 گسترش همکاری مشترک با شورای همکاری خلیج فارس

دیدارنیوز ـ به نقل از سایت شبکه العربیه، پس از دیدار جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزرای خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، او در بیانیه‌ای اظهار کرد که اتحادیه اروپا بر همکاری با شورای همکاری در موضوع‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مصمم است.

او افزود که گفتگو میان دو طرف بر مسائل راهبردی و منافع مشترک تمرکز دارد.

بورل تاکید کرد که گفتگو‌های دوجانبه میان اتحادیه اروپا با شورای همکاری خلیج فارس شامل اقتصاد دیجیتال و محیط زیست نیز می‌شود.

او خاطرنشان کرد که سال آینده نشستی مشترک میان اتحادیه اروپا و کشور‌های حوزه خلیج فارس در سطح وزرا در پادشاهی سعودی برگزار خواهد شد.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به تغییرات مثبت در کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، ابراز داشت که چنین تغییراتی به کاهش سطح تنش‌ها در منطقه انجامیده است.

اتحادیه اروپا بار‌ها تاکید کرده که نگرانی امنیتی کشور‌های خلیج فارس به‌ویژه در رابطه با "پرونده اتمی و سیاست‌های منطقه‌ای ایران" را درک می‌کند.

بورل در ابتدای ماه جاری میلادی در گفتگو با العربیه گفته بود که کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس شاهد توسعه و پیشرفت قابل ملاحظه‌ای هستند و اتحادیه اروپا در تلاش برای تعمیق روابط و همکاری با آن‌ها است.

او همچنین تاکید کرد که میان اتحادیه اروپا و شورای همکاری در زمینه امنیت منطقه‌ای هماهنگی کاملی وجود دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی