تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

افشای راز قتل پدر معتاد به وسیله فرزند

News Image Lead

سناریوی دروغین یک خانواده برای پنهان نگه داشتن راز قتل پدر با تحقیقات پلیسی فاش شد.

کد خبر: ۱۰۷۹
۱۱:۲۵ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ صبح 14 اردیبهشت امسال بازپرس کشیک قتل از سوی مأموران کلانتری 151 یافت آباد در جریان مرگ مرد میانسالی در بیمارستان شهدای یافت آباد قرار گرفت.مرد میانسال پس از 12 روز بستری شدن در بیمارستان به‌علت سوختگی جان خود را از دست داده بود. به دستور بازپرس جنایی تحقیقات در این خصوص آغاز شد در بررسی‌های صورت گرفته توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت،خانواده مرد 49 ساله به پلیس گفتند: سیروس در حال سیگار کشیدن بود که ناگهان پایش به ظرف بنزینی که در کنارش بود خورد و بنزین روی زمین ریخت. مقداری از بنزین هم روی لباس‌هایش ریخت و آتش گرفت.

درحالی که خانواده سیروس چنین اظهاراتی داشتند اما بررسی‌های جنایی حکایت از عمدی بودن این آتش‌سوزی داشت. بدین ترتیب بار دیگر خانواده وی برای تحقیق و بازجویی به اداره پلیس احضار شدند و در حالی که همچنان سعی در پنهان نگه داشتن این جنایت داشتند وقتی خود را با مدارک مستند رو به رو دیدند مجبور به اعتراف شدند. یکی از فرزندان خانواده گفت: پدرم معتاد بود و سر همین موضوع با او اختلاف داشتیم روز حادثه برادرم با پدر دعوایش شد و درگیری آنها بالا گرفت که ناگهان برادرم با خالی کردن ظرف بنزین روی پدر او را به آتش کشید. با توجه به این اعترافات ردیابی‌ها برای دستگیری متهم آغاز شد.
 
منبع: ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی