تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

راه‌اندازی سرویس اتوبوس برای واکسیناسیون کرونای سالمندان در پایتخت تایلند

پایتخت تایلند روز چهارشنبه یک سرویس آزمایشی اتوبوس برای رساندن واکس کرونا به سالمندان و گروه‌های آسیب‌پذیر در بانکوک به راه انداخت تا سرعت کارزار واکسیناسیون را بالا ببرد.

کد خبر: ۱۰۷۸۸۰
۱۷:۰۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰

واکسیناسیون کرونای سالمندان در پایتخت تایلند

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز انتشار سویه‌ی بسیار واگیر دلتای کرونا در تالیند باعث شده است این کشور که با بدترین شیوع کرونا از ابتدای پاندمی تاکنون روبرو شود.

دولت محلی بانکوک در تلاشی برای رساندن واکسن به کسانی که رفتن به مسافت‌های دور از خانه‌هایشان برایشان مشکل اشت، یک اتوبوس مجهز به تیم واکسیناسیون سیار را به راه انداخته‌اند.

مانات فومکلاهان ۵۸ ساله ساکن بانکوک که نخستین دوز واکسنش را در این اتوبوس دریافت کرد و روی صندلی چرخدار حرکت می‌کند، گفت: «من واقعا نمی‌توانم به راه‌های دور بروم، برای من ممکن نیست، اما این سرویس کار من را بسیار آسانتر کرده است.»

بوسناک سواناکیج، یک ساکن دیگر بانکوک که ۲۲ ساله است، نیز بر مزایای استفاده از این اتوبوس تاکید کرد. او گفت: «من جز گروه پرخطر هستم و در منطقه قرمز از لحاظ شیوع در بانکوک زندگی می‌کنم، بنابراین برای من راحت‌تر است در محله خودمان واکسن را دریافت کنم.»

فرماندار بانکوک گفت هنگامی که این روند کار تثبیت شود، این اتوبوس باید بتواند هر روز به نقاط متفاوت شهر برود و شمار بیشتری از گروه‌های واکسیناسیون سیار را به محله‌ها برساند.

آسوین کوانموانگ خطاب به مردی که در منتظر واکسیناسیون درون اتوبوس بودند، گفت: «این اولین اتوبوس در نوع خود.. ما در حال آماده کردن شمار بیشتری از این اتوبوس‌ها هستیم.»

به گفته آسوین هر اتوبوس فقط نیاز به پنج یا شش نفر برای انجام کارهایش دارد- راننده، سه پرستار که واکسن‌ها را تزریق می‌کنند و تا دو نفر دیگر برای ثبت اطلاعات. او گفت با هر کدام از این اتوبوس‌ها می‌توان بیش از ۱۰۰۰ نفر را در روز واکسینه کرد.

تایلند نسبت به کشور‌های همسایه‌اش در آسیای جنوب شرقی شروع کندتری در برنامه واکسیناسیونش داشته اشت. حدود ۱۶.۵ درصد از جمعیت ۷۲ میلیون نفری این کشور تا به حال کاملا واکسینه شده‌اند.

این کشور بیش از ۱.۳ میلیون عفونت کرونا را گزارش شده و بیش از ۱۳۵۰۰ مرگ ناشی از آن را گزارش کرده است که اغلب آن‌ها مربوط به پس از ماه آوریل (فروردین) هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی