تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

تناقض رفتاری در برخورد با زالی و چندپزشک

ستاد ملی مقابله با کرونا در ابتدای پاندمی کرونا با تشکیل کمیته نظارت بر تولید محتوا‌های مربوط به کرونا بر تولید و انتشار مطالب مستند و واقعی و مقابله با شایعه سازان تاکید داشته و در این مسیر نظارتی با منتشر کنندگان مطالب غیر واقعی برخوردمی کرد. حال سوال اینست که چرا در مقابل سخنان زالی سکوت کرده است؟

کد خبر: ۱۰۵۰۸۳
۱۳:۴۹ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

تناقض رفتاری در برخورد با زالی و چندپزشک

دیدارنیوز ـ موضوع نظارت بر فضای مجازی در مسائل مختلف جامعه امری لازم و ضروری است. در همه جای دنیا در شرایط بحرانی سخت گیری‌های بیشتری در حوزه اطلاع رسانی دقیق و صادقانه صورت می‌گیرد.

در ایران نیز در جلسه هشتم ستاد ملی مقابله با کرونا که در تاریخ ۲۴ اسفند سال ۹۸ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف شد دستورالعمل برخورد قانونی با تولیدکنندگان و انتشاردهندگان اخبار جعلی با هدف تشویش اذهان عمومی را تدوین کند. با توجه به شیوع کرونا در جهان و به تبع آن در کشورمان و به منظور مدیریت فضای مجازی در دوران کرونا و نظارت بر انتشار مطالب مختلف سمعی، بصری و نوشتاری در این فضا ستاد ملی مقابله با کرونا که مسؤولیت اصلی مدیرت و قانونگذاری این پاندمی را بر عهده دارد، تصمیماتی اتخاذ کرد.

همچنین مقرر شد برای یکپارچه‌سازی و متمرکز کردن منابع تولید و انتشار اخبار مربوط به کرونا در سطح کشور و فضای بین‌الملل، کارگروه ویژه‌ای با عضویت نمایندگان وزارت بهداشت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما تشکیل شود.

در نهایت مصوبه‌ای به شرح زیر به تصویب رسید که کارگروه ویژه فضای مجازی عملکرد اشخاص مختلف اعم از حقوقی، حقیقی، دولتی و غیردولتی را در مورد کرونا مورد نظارت و ارزیابی قرار داده و در صورت تخلف نسبت به برخورد لازم و متناسب از قبیل افزایش هزینه برای عامل تولید و انتشار، تذکر و انفصال موقت از خدمت پلمب و تعطیلی موقت مؤسسه یا محل فعالیت، قطع حمایت‌ها و امتیازات دولتی مانند یارانه، معافیت‌های مالیاتی، ابطال مجوز فعالیت‌های صنفی، ایجاد محدودیت در فعالیت‌های رسانه‌ای متخلف، الزام به انتشار تکذیبیه و اطلاع عموم از تخلف اقدام کند.

در طول مدت زمانی که از شیوع کرونا و مصوبات یاد شده در جهت مقابله با مطالب غیر واقعی در موضوع بیماری کرونا می‌گذرد، فعالیت و جلسات این کمیته ذیل جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شده و در طول این مدت نیز تعدادی از پزشکان حوزه‌های مختلف پزشکی و برخی فعالان رسانه‌ای، فضای مجازی و مسئولان که در این مسیر حرکت کرده و باعث انتشار مطالب غیر واقعی در این خصوص شده بودند مورد تعقیب قرار گرفته و تذکرات جدی به این افراد داده شده است.

بر این اساس سوال اینست چرا کارگروه ویژه نظارت و ستادکرونا نسبت به سخنان زالی سکوت کرده است و در مقایسه با تخلف پزشکان و فعالان رسانه‌ای رفتار متناقض داشته است؟

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی