تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تقدیم برنامه‌های هابیل درویشی به اعضای منتخب شورای شهر ششم تهران

 سخنگوی منتخبین شورای ششم شهر تهران از تقدیم برنامه‌های «هابیل درویشی» به اعضای منتخب شورای شهر ششم خبر داد.

کد خبر: ۱۰۳۲۲۹
۱۸:۳۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

تقدیم برنامه‌های هابیل درویشی به اعضای منتخب شورای شهر ششم تهران

دیدارنیوز - مهدی اقراریان سخنگوی منتخبین شورای ششم شهر تهران از تقدیم برنامه‌های هابیل درویشی به اعضای منتخب شورای شهر ششم خبر داد و اظهار داشت: نشست مشترک اعضای منتخب شورای شهر تهران با ۷ نفر از نامزدهای تصدی شهرداری تهران همچنان در حال برگزاری است.

وی افزود: در این نشست آقای درویشی ضمن پاسخ به سوالات اعضای منتخب شورای شهر تهران برنامه‌های خود را جهت مدیریت شهر تهران برای یک دور چهارساله ارائه کرد.

سخنگوی منتخبین شورای ششم شهر تهران، با بیان اینکه هابیل درویشی با شعار" کلانشهر رفاه و آرامش" برنامه های خود را تقدیم شورا کرده است، افزود: آقای درویشی در هفت فصل تخصصی به تشریح برنامه های خود پرداخته است. 

اقراریان افزود: فقط فصل اول برنامه‌های وی در مورد حمل و نقل و ترافیک نزدیک به ۸۰ صفحه است. 
وی ادامه داد: اقدامات فوری در حوزه خطوط مترو، ناوگان‌ اتوبوسرانی و تاکسیرانی از شاخص ‎ترین آنهاست.

 براساس این گزارش، هابیل درویشی متولد ۱۳۳۵ در مشکین شهر است، وی دارای کارشناسی ارشد مدیریت است که از جمله سوابق درویشی می توان به معاون مهندسی نیروی انتظامی، مجری ارشد بخشی از آزاد راه تهران_شمال، مسئول جابه جایی پادگان قلعه مرغی و تبدیل آن به بوستان ولایت،مشاور عالی سازمان عمران و مسکن بنیاد مستضعفان نام برد.همچنین درویشی در دوران تصدی مسئولیت در متروی تهران اقدامات قابل توجهی را در خصوص احداث و بهره برداری از خطوط مترو داشته است.


منبع: ایسنا
برچسب ها: شهرداری تهران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها