گام به گام با کاروان حسینی (گام چهاردهم، آخر)
حسین جعفری در آخرین یادداشت خود و تحلیلی بر چرایی واقعه عاشورا، به زیارت اربعین پرداخته است که در دیدارنیوز میبینید و میخوانید.
گام به گام با کاروان حسینی (گام سیزدهم)
حسین جعفری در ادامه یادداشتهای خود و تحلیلی بر چرایی واقعه عاشورا، به واژه فتنه و موضوع پیادهروی اربعین پرداخته است که در دیدارنیوز میبینید و میخوانید.
گام به گام با کاروان حسینی (گام نهم)
حسین جعفری در نهمین یادداشت خود به ابعادی از نظریات مختلف شیعه در حکمرانی و فقه سنتی شیعه پرداخته است که در دیدارنیوز میبینید و میخوانید.
گام به گام با کاروان حسینی (گام هشتم)
حسین جعفری در هشتمین یادداشت خود به ابعادی از نظریات مختلف شیعه در حکمرانی و فقه سنتی شیعه پرداخته است.
گام به گام با کاروان حسینی (گام هفتم)
گفته شد"وقتی مردم بپذیرند؛ حاکمان! جانشینان خدا روی زمین اند و زبانِ ناطقِ حق در میان مردم! آنگاه هیچگاه به خود اجازه نخواهند داد از دلیل و چرایی رفتار حاکمانشان سوال کنند!
گام به گام با کاروان حسینی (گام ششم)
نقل است که از شمر پرسیدند چرا دست به گناه بزرگ کشتن حسین ابن علی فرزند رسول خدا زدی؟ گفت: گناه تمرد ِاز دستور خلیفه (مقام ولایت) بزرگتر از گناه کشتن حسین بود و من گناه کوچک را بر بزرگتر ترجیح دادم.
گفتگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با جوانترین عضو شورای راهبری رئیس جمهور
جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامههای خود میزبان جوانترین عضو شورای راهبری چند روز مانده به اعلام نام وزرای دولت چهاردهم بود؛ محمد رهبری که عنوان جامعه شناس هم دارد، مهمان استودیو دیدار بود.
گام به گام با کاروان حسینی (گام پنجم)
قانع بودن مردم باعث میشد که حاکم در انجام هرگونه بذل و بخشش بیت المال مبسوط الید باشد و هیچگاه این سوال در اذهان مردم شکل نگیرد که مقصر این همه بدبختی و مشکلات اقتصادی کیست؟ زیرا فقر و بدبختی خود را خواست و تقدیر الهی میدانستند و لذا با آن دم خور بودند.
گام به گام با کاروان حسینی (گام چهارم)
گفته شد امام حسین (ع) در دوره امامت برادرش، به طور کامل از سیاست وى دفاع میکرد. آن حضرت در برابر درخواستهاى مکرر مردم عراق براى آمدن آن حضرت به کوفه، حاضر به قبول رأى آنها نشده و فرمودند: تا وقتى معاویه زنده است، نباید دست به اقدامى زد.
گام به گام با کاروان حسینی (گام سوم)
درگیری و اختلاف میان مسلمین در موضوع "مرگ عثمان" چنان سترگ است که مدینه و مکه و خصوصاً کوفه (و علی الخصوص در وقایع عاشورا)، تحت تاثیر این گروهها قرار میگیرد: طرفداران و حامیان علی (ع) که به شیعیان علی شهره بودند؛ طرفداران عثمان وطرفداران آل زبیر و حامیان امویان.