مدیرعامل هلال احمر استان:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به روند صعودی قابل توجه حوادث کوهستان در استان از ابتدای امسال، گفت: متاسفانه در حوادث کوهستان امسال ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.
پس از زلزله ۴.۳ دهم ریشتری ساعت ۹:۴۸ دقیقه به مرکزیت کشور عراق حوالی قصرشیرین، تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر استان به حالت آماده باش درآمدند و اعلام وضعیت زرد شد.
افشین یگانه، مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه خبر داد که خسارت سیلاب اخیر در این استان ۵۰۰۰ میلیارد ریال بوده است.
استاندار اعلام کرد
محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نرخ بیکاری و تورم در این استان بالاست، گفت: با توجه به نرخ تورم بالاتر از متوسط کشور، باید برای کاهش این نرخ در کرمانشاه برنامهریزی و تلاش جهادی کنیم.
به مناسبت روز درختکاری
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرمانشاه از آغاز توزیع ۷۵۰۰ نهال میوه رایگان در کرمانشاه خبر داد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: این نهالها در مناطق سردسیری شامل گونههای افرا، زبان گنجشگ، اقاقیا، عرعر و ارغوان و در مناطق گرمسیری شامل اکالیپتوس است.
در ادامه سریال مسمومیتهای اخیر در مدارس دخترانه چند شهر ایران، این بار دانشآموزان دختر یک مدرسه ابتدایی در کرمانشاه دچار مسمومیت و برخی به بیمارستان اعزام شدند.
مسئول شبکه لرزهنگاری استان کرمانشاه با بیان اینکه زلزله ترکیه ارتباطی با گسلهای ایران ندارد، گفت: ارتباطی بین زلزله خوی و ترکیه نیست.
صبح امروز شنبه ۱۵ بهمن ماه، زلزله ۴.۷ ریشتری کرمانشاه را لرزاند. این زمینلرزه که در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده، در ۲۰ کیلومتری قصر شیرین در استان کرمانشاه ثبت شده است.
مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در پاییز امسال را ۱۲.۹ درصد اعلام کرد که نسبت به پاییز سال گذشته با ۱۳.۲ درصد، سه دهم درصد کاهش یافته است.