تیتر امروز

شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...
پنجمین قسمت تاریخ شفاهی با علی شمس ارکانی

شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...

در پنجمین قسمت از تاریخ شفاهی با علی شمس ارکانی درباره اولین ماموریت او یعنی سفیر شدن در کویت و حواشی روزهای قبل از جنگ تحمیلی گفت و گو کردیم.
ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین

این سی‌ و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۳۰۰ گونه پرنده در آذربایجان غربی زیست می‌کنند

مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: ۳۰۰ گونه پرنده در استان زیست می‌کنند.

کد خبر: ۳۸۵۰۰
۱۵:۱۸ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸

۳۰۰ گونه پرنده در آذربایجان غربی زیست می‌کنند

دیدارنیوز ـ مهران نظری در کارگاه انتقال تجربیات منطقه‌ای در خصوص نقش جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه و ششمین جلسه بورد مدیریت مشارکتی مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز و غرب آسیا که در سالن جلسات هتل پارک ارومیه برگزار شد، با اشاره به اینکه آذربایجان غربی با احتساب دریاچه ارومیه ۴هزار و ۳۵۵کیلومتر مربع، یعنی بیش از ۲ درصد از مساحت کشور را شامل می‌شود، تصریح کرد: به لحاظ برخورداری از شرایط خاص توپوگرافی استان، ۳۰۰گونه پرنده، ۵۸ گونه پستاندار و ۷۰ زیستگاه جانوری در این استان وجود دارد.
 
نظری با اشاره به اینکه تالاب‌های آذربایجان غربی از نظر ملی و بین المللی اهمیت بالای برخوردار است، خاطرشان کرد: در حال حاضر ۶ تالاب استان ثبت بین المللی و ۴۰ تالاب استان ثبت ملی شده اند.
 
وی با اشاره به اجرای پروژه ملی مدیریت نقش جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه افزود: در فاز اول پروژه ملی مدیریت نقش جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه، ۴۳ روستای استان تحت پوشش این پروژه بودند که فاز پنجم این پروژه با ۱۱۰ روستا به اتمام رسیده است.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه الگو سازی مشارکت جوامع محلی از طریق استقرار کشاورزی پایدار برای نخستین بار در سال ۸۹ در محدوده تالاب سیران گلی نقده انجام شد، خاطر نشان کرد: هدف از اجرای این طرح ایجاد کشاورزی پایدار، آگاهی سازی عمومی، حفاظت از محیط زیست به ویژه دریاچه ارومیه است.
 
نظری به دستاورد‌های کلیدی پروژه اشاره و اظهار کرد: تقویت همکاری‌های بین المللی برای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی باهدف احیای دریاچه ارومیه، اجرای فنون کشاورزی پایدار در اراضی کشاورزی در روستا‌های پایلوت، آموزش بیش از ۷۵۰ نفر از زنان روستایی استان، مطالعه و اجرای طرح کسب وکار و طرح پرداخت اکوسیستمی در تالاب کانی برازان مهاباد، نصب دستگاه پایش آنلاین در ۳ تالاب استان و طراحی و ساخت ستون‌های آبگیری از جمله این دستاورد‌ها است.
 
وی ادامه داد: باید در این شرایط به نقش جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست توجه کنیم چرا که بدون حمایت و مشارکت آن‌ها نمی‌توان کار‌های بزرگی همچون احیای تالاب‌ها را انجام داد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی