تیتر امروز

شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...
پنجمین قسمت تاریخ شفاهی با علی شمس ارکانی

شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...

در پنجمین قسمت از تاریخ شفاهی با علی شمس ارکانی درباره اولین ماموریت او یعنی سفیر شدن در کویت و حواشی روزهای قبل از جنگ تحمیلی گفت و گو کردیم.
ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین

این سی‌ و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
استاندار آذربایجان غربی خواستار شد؛

رفع موانع و مشکلات بازماندگان از تحصیل در استان آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی خواستار شناسایی و رفع موانع و مشکلات بازماندگان از تحصیل در استان شد.

کد خبر: ۳۸۲۸۴
۱۰:۴۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸

رفع موانع و مشکلات بازماندگان از تحصیل در استان

دیدارنیوز ـ محمدمهدی شهریاری بعدازظهر روز شنبه در نخستین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان، جذب بازماندگان از تحصیل در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: آموزش و پرورش استان ضرورت دارد با همکاری دیگر دستگاه‌های ذیربط، تمام تلاش خود را برای جذب بازماندگان از تحصیل و ریشه کنی بی سوادی در استان انجام دهد.
 
وی ادامه داد: یکی از مشکلات کودکان بازمانده از تحصیل بویژه در مناطق روستایی مشکل ایاب و ذهاب است که از محل اعتبارات استانی هزینه‌های این بخش را تامین می‌کنیم.
 
شهریاری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت انجام پژوهش‌های کاربردی در جهت ارتقای بخش کشاورزی استان تاکید و خاطرنشان کرد: راهکار‌های توسعه فناوری‌های جدید در بخش کشاورزی بویژه پیاده سازی شیوه‌های نوین آبیاری در استان لازم است بعنوان یک اولویت پژوهشی مورد مطالعه قرار گیرد.
 
وی افزود: با تصویب کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری چند اولویت پژوهشی برای استان انتخاب و هزینه‌های مطالعاتی آن‌ها تامین خواهد شد.
 
شهریاری اضافه کرد: در همین راستا دستگاه‌های اجرایی استان طی یک هفته، اولویت‌های پژوهشی که نتایج مطالعاتی آن‌ها می‌تواند در پیشرفت و توسعه استان اثرگذار باشد را جهت بررسی و جمع بندی به دبیرخانه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری ارائه کنند.
 
ناصر حضرتی پر رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در این جلسه گفت: در راستای اجرای ماده ۲ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور ساماندهی امر آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استان و فراهم سازی شرایط اصلاح و بهبود نظام نوآوری منطقه‌ای، کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان تشکیل شده که ریاست این کارگروه بر عهده استاندار و دبیری آن با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.
 
وی ادامه داد: هماهنگی و ایجاد ارتباط بین دستگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی با مراکز تولیدی و صنعتی و بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی آن‌ها برای توسعه و ارتقای کیفی تولیدات داخلی، بررسی و ارائه راهکار‌های حمایت از توسعه و ارتقای مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های فناوری و شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان، تمهید راهکار‌هایی برای بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی سازمان‌ها به ویژه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی در جهت رفع نیاز‌های پژوهشی استان، تمهید برنامه‌هایی برای حمایت از تولید علم و فناوری و عرضه نوآوری در استان و بررسی و ارائه راهکار‌های تشویق و توسعه استفاده از فناوری اطلاعات در زمینه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از جمله وظایف کارگروه اموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی