تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تأکید کرد:

موسسات خیریه برنامه‌های یکسانی را در پیش بگیرند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به سابقه درخشان تبریز در فعالیت‌های خیرخواهانه، گفت: افزایش بی‌رویه موسسات خیریه در سال‌های اخیر نگرانی‌هایی را در میان مردم ایجاد کرده است و باید برای جلوگیری از کاهش اعتماد مردم به موسسات خیریه، دستگاه‌های متولی امر برنامه‌های یکسانی را در پیش بگیرند.

کد خبر: ۳۸۲۰۱
۱۴:۴۳ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

افزایش بی‌رویه موسسات خیریه، نگرانی‌هایی ایجاد کرده است

دیدارنیوز ـ بدر شکوهی در جلسه بررسی سامان‌دهی موسسات خیریه، افزود: با توجه به تعدد موسسات و سمن‌های خیریه، احتمال اینکه برخی مساعدت‌ها به صورت تکراری انجام شود و تعدادی از نیازمندان بدون کمک بمانند، وجود دارد.
 
وی افزود: در صورت سامان‌دهی این موسسات، هم کمک‌ها هدفمند می‌شود و هم با یکپارچه‌سازی کمک‌ها، افراد بیشتری می‌توانند از خدمات این موسسات بهره‌مند شوند.
 
شکوهی بیان کرد: در صورت وجود این سامانه واحد، می‌توان از تخلفات و موارد غیرقانونی احتمالی از جمله پول‌شویی یا فرار مالیاتی از سوی افراد سودجو نیز جلوگیری کرد.
 
وی بر راه‌اندازی سامانه‌ای برای هدفمند کردن کمک‌های موسسات خیریه تأکید کرد و گفت: با سامان‌دهی موسسات خیریه تعداد بیشتری از نیازمندان از خدمات این موسسات بهره‌مند می‌شوند.
 
شکوهی تصریح کرد: خوشبختانه تغییر رویکردی را در دستگاه‌های حمایتی و برخی موسسات خیریه موفق در کمک به نیازمندان مشاهد می‌کنیم و موضوع توانمندسازی نیازمندان و کاهش کمک‌های موردی و صدقه‌ای باید تقویت شود.
 
سعید جلالی، مشاور استاندار در امور مشارکت‌های مردمی نیز در این جلسه گفت: موسسات خیریه تبریز در سطح کشور الگو و نمونه هستند، ولی باید دقت کنیم که موسسات خیریه را از توزیع امکانات پیش‌پاافتاده خارج کرده و به سوی توانمندسازی افراد تحت پوشش سوق دهیم.
 
وی افزود: اشتغال‌زایی و توانمندسازی باید از اولویت‌های موسسات خیریه باشد، در غیر این صورت نمی‌توان در راستای توسعه از این موسسات استفاده کرد.
 
محمد کلامی، مدیرکل کمیته امداد استان هم در این جلسه، گفت: هرکاری که به مردم سپرده‌ایم موفق بوده است، بنابراین باید فعالیت‌های حوزه احسان و نیکوکاری نیز مردمی شود.
 
وی با بیان اینکه مبارزه با فقر یک تخصص است و انگیزه و اراده قوی می‌خواهد، افزود: فقرزدایی باید در دستور کار قرار بگیرد نه اینکه با افزایش افراد تحت پوشش، تنبلی اجتماعی را پرورش دهیم.
 
کلامی افزود: هماهنگی در خدمت رسانی و کمک به مستمندان پیشنهاد خوب و مناسبی است که باید در بین موسسات خیریه به وجود آید چرا که هم به نفع افراد تحت پوشش و هم به سود موسسات خیریه است.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی