معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل می‌گوید که تاکنون ۱۰ نفر در این استان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند.

کد خبر: ۳۱۸۹۷
۱۵:۰۴ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸

ابتلای ۱۰ نفر به تب کریمه کنگو در استان اردبیل

دیدارنیوز ـ دکتر بابک نخستین در جلسه کارگروه سلامت استان اردبیل افزود: یکی از مبتلایان این بیماری امسال به خاطر تاخیر در رساندن بیمار به مراکز درمانی جان خود را از دست داد.
 
وی بیان کرد: این بیماری از سال ۹۵ در استان مشاهده شده و علت انتقال آن نوعی کنه می‌باشد، بیماری بر اثر گزش دام توسط کنه ایجاد شده و از طریق گوشت به بدن انسان انتقال می‌یابد.
 
او اضافه کرد: بعد از ذبح دام می‌بایست گوشت حیوان به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و یا فریزر نگهداری و سپس مصرف شود.
 
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان تب، شکم درد، اسهال، خونریزی و لخته شدن رگ‌ها را از جمله نشانه‌های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ذکر کرد.
 
بهروز ندایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل هم در این جلسه گفت: اطلاع‌رسانی نحوه انتقال بیماری تب کریمه کنگو ضروری بوده و در صورت آگاه‌سازی مردم از علائم و خطرات این بیماری، مردم نکات بهداشتی را در راستای جلوگیری از ابتلا به آن رعایت می‌کنند.
 
وی بیان کرد: باید گروه‌هایی از دستگاه‌های مرتبط برای نظارت بر کشتار دام به صورت غیربهداشتی و در حاشیه روستا‌ها و نقاط گردشگری تشکیل شود.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به وجود کشتارگاه مجهز در استان لازم است اهالی دام‌های خود را برای کشتار به این محل انتقال دهند تا از سلامت گوشت مطمئن باشند.
 
 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
یادداشت
پربازدیدها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار
عکس
بشنوید
فیلم