تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

قتل همسر به جرم خیانت

News Image Lead

مردی ۶۲ ساله مقابل چشم رهگذران و پارک نشینان در یک پارک مشهد به سوی زن ۳۵ ساله حمله ور شد. زن جوان که خود را در یک قدمی مرگ می‌دید، وحشت زده و هراسان به داخل چمن‌ها دوید، اما مرد خود را به او رساند و از پشت سر ضرباتی را با نوک تیز کارد به پیکر وی فرود آورد.

کد خبر: ۲۸۰۸
۰۹:۴۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ مردم با  دیدن این صحنه هولناک ، بلافاصله با پلیس و نیروهای امدادی تماس گرفتند و از فرار مرد مهاجم نیز جلوگیری کردند. دقایقی بعد زن 35 ساله به بیمارستان فارابی مشهد انتقال یافت اما تلاش پزشکان و کادر درمانی برای نجات او به نتیجه نرسید و این زن جوان بر اثر عوارض ناشی از اصابت کارد بزرگ آشپزخانه، جان خود را از دست داد.
 
با گزارش این حادثه تلخ به بازپرس ویژه قتل عمد، تحقیقات قضایی درحالی از حدود ساعت 11 شب چهارشنبه آغاز شد که کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی، بررسی های تخصصی خود را با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی احمدی نژاد ادامه می دادند.

مرد 62 ساله که با دستور مقام قضایی به مقر انتظامی منتقل شده بود در همان دقایق اولیه بازجویی لب به اعتراف گشود و راز جنایت هولناک خود را فاش کرد.

این مرد به کارآگاهان گفت: چند سال قبل وقتی همسرم فوت کرد من با یکی از دخترانم که مجرد است به زندگی ادامه دادم. این درحالی بود که دو دختر دیگرم ازدواج کرده و به دنبال سرنوشت خودشان رفته بودند. متهم این پرونده جنایی افزود: حدود یک سال قبل با زن جوانی آشنا شدم  که در منطقه هاشمیه سکونت داشت.
 
بعد از مدتی او را به عقد موقت خودم درآوردم و ماهانه مبلغی حدود 500 هزار تومان به او می پرداختم ولی همه ماجرا از آن جا آغاز شد که از حدود 10 روز قبل، آن زن دیگر به تماس های من پاسخی نمی داد تا این که عصر روز چهارشنبه وقتی از پارک ملت عبور می کردم ناگهان همسرم را دیدم که با دو جوان غریبه روی نیمکت پارک نشسته است.

خودم را از دید او مخفی کردم و به منزلم رفتم. چای نوشیدم و در حالی که افکارم به شدت درگیر بود کارد بزرگ آشپزخانه را داخل پلاستیک گذاشتم و دوباره از سمت بولوار امامت به درون پارک رفتم.

آن ها در نقطه ای که میزهای شطرنج گذاشته شده است و در مکانی خلوت نشسته بودند. در یک لحظه کارد را بیرون کشیدم و به سوی همسرم حمله کردم. او فرار کرد اما من بلافاصله به او رسیدم و ضربات چاقو را بر پیکرش فرود آوردم.

در پی اعترافات صریح متهم، دستور بازداشت موقت وی صادر شد تا تحقیقات بیشتری از سوی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی درباره ادعاهای متهم صورت گیرد.

منبع: خراسان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی