تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
نرخ ارز در ایران

افت محدود دلار با اقدام بازارساز

قیمت دلار روز چهارشنبه با افزایش ۴۰۰ تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه کار بازار ارز با کاهش ۳۰۰ تومانی نسبت به روز سه‌شنبه به کار خود پایان داد. معامله‌گران عرضه درهم توسط بازارساز و خبر مربوط به حراج سکه‌های مرکز مبادله را دلیل افت قیمت محدود دلار می‌دانند.

کد خبر: ۱۸۰۱۹۲
۱۷:۴۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

افت محدود دلار با اقدام بازارساز

دیدارنیوز: قیمت دلار در پنجمین روز معاملاتی هفته با افزایش ۴۰۰ تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه فعالیت بازار ارز، این روند برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با کاهش ۳۰۰ تومانی نسبت به روز سه‌شنبه، در نیمه ابتدایی کانال هشتم از کریدور هشتم بسته شد.

بررسی بازار ارز در روز چهارشنبه حکایت از ورود خریداران جدید به بازار ارز در پی کاهش ۳۵۰۰ تومانی قیمت دلار در روز سه‌شنبه داشت. آن‌ها معتقد بودند همین موضوع افزایش قیمت دلار را در پی داشته است، اما در ادامه، ارزپاشی بازارساز روند عرضه و تقاضا را کمی تعدیل کرد.

پیش بینی قیمت دلار ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بازار ارز همچنان در بلاتکلیفی اخبار سیاسی سردرگم است و معامله‌گران نسبت به هر گونه مبادله‌ای تردید دارند. کارشناسان اقتصادی تعیین تکلیف اخبار سیاسی هفته‌های اخیر در خصوص توافق یا عدم توافق هسته‌ای ایران و آمریکا را شروع روند‌دهی به قیمت دلار می‌دانند.

گفتنی است موضوع حراج سکه‌های ۱۴۰۴ توسط مرکز مبادله ارزی ایران، یکی از دلایلی است که پول‌های سرگردان تا حدودی از بازار ارز جمع شده و به سمت بلوکه شدن، برای شرکت در حراج مرکز مبادله هدایت شده است.

تتر در مرز کانال ۹۰ هزار تومانی سرگردان شد

قیمت درهم روز چهارشنبه روی رقم ۲۴ هزار و ۴۶۰ تومانی معامله شد و کاهش ۱۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر در پنجمین روز هفته نوسان بالایی داشت و میان قیمت ۸۹ هزار و ۹۰ هزار تومانی سرگردان بود. این ارز دیجیتال در لحظه نگارش این گزارش در سطح ۸۹ هزار و ۸۰۰ تومانی در حال معامله است.

قیمت پوند انگلیس در پنجمین روز هفته روی رقم ۱۱۰ هزار و ۱۵۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۱ هزار و ۷۹۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با افت ۱۱۵ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۱۹ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز معاملاتی هفته با کاهش ۱۱۲ تومانی روی رقم ۶۷ هزار و ۱۳۹ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين